Пиша тази тема, за хората,които не знаят с какво се захващат когато искат реални резултати.Фитнесът е един от най-достъпните спортове в днешно време,подходящ е също и за хора, които не са вдигали пулса със спорт никога в живота си.Ето за това, хората предприемат стъпката да влязат във фитнес залите именно за това,че изглежда достъпен,лесен и не много натоварващ. Разбира се може да се разглежда и по този начин ,но не и когато искате да постигнете реални резултати,тогава вече може да се каже,че фитнесът не е за подценяване.

Какво трябва да знаете когато стъпите в залата и наистина искате нещо да постигнете в нея?

Първо ;

 Всеотдайност към спорта,тоест трябва да тренирате на пълни обороти,трябва да тренирате с максимални тежести(все пак това е фитнес не аеробика ),трябва да си довършвате бройките в сериите (не да казвате изморих се,стига толкова),трябва да се чува сблъсък на железа и хрущене на кости,добре де това е прекалено,но натоварването трябва да е голямо. Разбира се, правилното изпълнение на упражненията е на първо място,за да постигнете резултатите за които си мечтаете или за които сте влезли в залата.

Второ;

Всеки залък,който поглъщате трябва да е добре преценен дали е според вашия хранителен режим.Било то за покачване на мускулна маса или намаляване на подкожните мазнини или и двете,което е задължително за оформянето на вашето тяло.На въпроси от рода – аз не искам да правя мускули или не искам да ставам културист,аз отговарям,тогава как би могъл/а да си оформиш тялото без мускулна маса. Мускулна маса не означава масивен или културистичен вид, а всъщност покачване или растеж на мускулатурата,с която вече натрупали веднъж ще изглеждате по добре,по свежи,по здрави и по силни.

Трето;

Ако искате да започнете промяната и да я завършите ,следователно ще трябва целодневно и ежедневно да спазвате хранителният си режим и редовно да посещавате фитнес залата,но вече ако искате това завършено тяло да продължи да изглежда така както вие искате,това означава,че тази промяна ще трябва да се превърне в начин на живот.

Фитнес залата разбира се е и за хора, които искат след  дълъг работен ден на стол, в кола и като цяло в седнало положение,просто да се раздвижат, или за хора,които искат да се тонизират, тогава вече фитнес залата за тези хора изглежда по друг начин.

Надявам се да сте разбрали с какво се захващате,когато искате реални резултати и вече веднъж влезли във фитнесът знайте, че трябва да подходите сериозно,без компромиси и извинения, иначе промяната е невъзможна!

Информираме Ви, че сайтът временно не е достъпен.
За повече информация, можете да ни откриете в социалните мрежи!